Anadolu Yakası Boya Ustası

Tuttuğunuz Anadolu Yakası Boya Ustası veya boya ekibinin işi doğru yapıp yapmadığını mı merak ediyorsunuz? Kusursuz bir sonuç istiyorsanız, yalnızca onların uzmanlıklarına güvenmeyin, sürece dahil olun ve tüm süreç hakkında bilgi sahibi olun. Doğru prosedürün uygulandığından emin olarak evinizi mükemmel bir şekilde boyatın.

İşte doğru boyamayı yapmak için ‘nasıl yapılır’ kılavuzu!

Duvarları zımparalamak

Duvarları zımparalamak, düz olmayan yüzeyleri pürüzsüz hale getirir. Anadolu Yakası Boya Ustası Profesyonelleri, duvarları yumuşaklaştığında değiştirilmesi gereken kaliteli zımpara kağıdı ile kazımak için orta basınç uygulamalıdır. Dekoratif pervazlar nemli zımpara süngeri yardımı ile temizlenmelidir.

Kirleri veya fazla tozu temizlemek için zımparaladıktan sonra duvarları kuru bir bez veya elektrikli süpürge ile temizlenir.

 

Anadolu Yakası Boya Ustası

 

Yama Macunu

Anadolu Yakası Boya Ustası düz bir duvar yüzeyi için, ekipten önce bir macun bıçağı kullanarak delikleri ve çatlakları macunla doldurur. Macunun kuruması zaman alır ve bazen deliğe batar ve başka bir uygulama gerektirebilir. Macun kuruduktan sonra, duvar yüzeyi ile pürüzsüz ve eşit hale getirmek için zımpara kağıdı kullanılır.

macunlama

 

Doğru Araçlar

Anadolu Yakası Boya Ustası doğru araçlar tüm farkı yaratır; size zamandan, paradan ve hazırlık zamanından da tasarruf sağlayabiliriz! Hızlı ve etkili bir boya işi için boya ekibinin aletleri doğru seçmesi çok önemlidir. Örneğin, bazı boya merdaneleri boyayı duvarlara aktarırken, diğerleri ayrı bir çizgi içermeyen doku oluşturur. Ayrıca açılı bir fırça seçmek, boyanın dolapları lekelemesini önler. Açılı bir fırça, sabit bir ele ihtiyaç duyar, ancak her kapı penceresinin ve santralin etrafında maskeleme bandı kullanmaktan daha az hazırlık işidir.

Maskeleme bandı veya boyacı bandı, kapı ve pencere çerçevelerinizi koruyoruz.

Astar

Anadolu Yakası Boya Ustası bir sonraki adımı, bir kat astar uygulamak ve gece boyunca kurumaya bırakmaktır. Astar boyanın duvarlara yapışmasını sağlar; esas asal ile gösterilmesini boya ve bloklar lekeler için duvar. Profesyonel Anadolu Yakası Boya Ustası bazen eşit gölgeli bitmiş bir duvar için astarda son rengin bir tonunu kullanır. Özellikle koyu tonlu bir boya seçerseniz veya duvarlara macun uygulanmışsa, düzgün bir yüzey elde etmek için bir kat astar şarttır.

 

Kenarlığı açılı bir fırça ile boya yapıyoruz.

Duvarlar astarlandıktan sonra, şimdi duvarları boyamaya başlama zamanı. Kenarları ile başlayarak, boyacılar 2 ½ inç açılı fırça ve daldırma fazla 1/3 kullanmalıdır rd boya fırçasının. Fırçaya dokunmak damlamaları önleyerek fazla ürünü çıkarır. Duvarın sınırı boyunca en az 2 inç boyanmalı ve orta alan daha sonra bir boya silindiri ile doldurulabilir.

Rulo Fırça

Anadolu yakası boya ustası duvarın yüzey alanı rulo ile boya yapar. Rulo, kullanılan boyaya göre su veya tiner ile ıslatılır. Lateks bazlı boyalarda su, yağ bazlı boyalarda ise tiner kullanılmaktadır. Rulo genellikle bir boya tepsisi ile kullanılır, boyanın uygulanmasına ve fazlalığın giderilmesine yardımcı olur. Duvarlar boyunca boya yaparken ‘W’ veya M’ hareketi kullanılır. Rulo, tepsiden başka bir boya uygulamasına ihtiyaç duyana kadar tüm süreç boyunca duvar yüzeyinden ayrılmamalıdır. İşi bitirdikten sonra duvarları kurumaya bırakıyoruz.

 

Anadolu Yakası Boya Ustası mükemmel boya işiniz artık tamamladı! Size saatlerce temizlik süresinden tasarruf etmek için ‘Boya hazırlık listesi – Başlamadan önce’ yazımızda önerdiğimiz gibi hazırlandığınızı umuyoruz. Sizinde  ev ve iş yeriniz Anadolu yakasında  ise hemen 0216 449 94 01 numaralı telefondan Anadolu yakasının profesyonel boyacı ustaları ile hemen iletişime geçin.

Rate this post

Yorum yapın