Dış Cephe Boyama Hizmeti

Dış cephe boyama, evinizin kaldırım çekiciliğini iyileştirmenin ve evinizi elementlerden korumanın en etkili yoludur. Evinizde soyulma, çatlama veya solma belirtileri mi göstermeye başladı? Örnek boya, evinize güçlük, baş ağrısı veya endişe olmadan eksiksiz bir görünüm kazandırmayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Son derece deneyimli dış cephe boyacılarından oluşan ekibimiz, gördüklerini kıskanan komşularla sizi gururlandıracak yüksek kaliteli sonuçlar sunar.

ÖRNEK BOYAMA DIŞ CEPHE BOYAMADA GÜVENİLİR YETKİDİR

Evinizin dışını yeniden boyamak sadece kaldırım çekiciliği kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda evinize değer katar ve evinizi yıllarca korur. Hadi o kabuklardan ve çatlaklardan bir an önce kurtulalım, böylece eve gelebilir ve evinize çekilme konusunda harika hissedebilirsiniz! Dış cephe boyama hizmetlerimiz şunları içerir: dış cephe kaplamanızı boyamak, sıvalarınızı boyamak, çıtaları boyamak, evinizin oluklarını boyamak, tüm evi boyamak artı giriş ve hangar gibi eklentiler ve çok daha fazlası!

Detaylara dikkat eden, benzersiz projenizin ihtiyaçlarını karşılamak için sizinle birlikte çalışan ve işi ilk seferde doğru yapan bir boyama uzmanları ekibine sahip olacaksınız. Profesyonel, deneyimli boyacılarımız, yalnızca en yüksek kalitede işi sağlamak için çok çalışacaklardır.

Eviniz için bir dış cephe boya rengi seçmek bunaltıcı gelebilir. Seçenekler sonsuz görünüyor ve ne aramanız gerektiğini bilmediğiniz zaman bir renk şemasını daraltmak zor. Evinizin içi, kişiliğinizi esnetebileceğiniz ve kişisel renk tercihinizi kullanabileceğiniz yerdir, dış cephe boyası ise dayanıklılık hakkında daha fazla olmalıdır. Sürecek bir boya istiyorsunuz!

Evinizin dış cephesi için boya renklerini düşünürken bildiğiniz ve sevdiğiniz şeylere bağlı kalın! Bu sizin en büyük yatırımınız ve iyi görünen ve daha uzun süre dayanan renkleri seçerek evinizi korumaktan, değerini artırmaktan ve paranızı germekten daha fazlasını yapacaksınız!

Aşama 1

Her şeyden önce, istediğiniz renk tonuna karar verin. Evinizin gövdesi için açık ve parlak, orta tonlu veya karanlık bir şey mi istiyorsunuz? Çoğumuzun açık veya koyuya meyilli bir tür vizyonu olduğu için bu kolay kısım.

  • Açık Tonlar  , beyaz, bej, kahverengi ve ten rengi gibi tüm dünyevi renklerinizi içerir. Bu renkler daha az UV ışınlarını emer, bu da evinizin daha serin kaldığı ve kırmızı, mavi, yeşil ve sarı gibi organik renklere kıyasla solma olasılığının daha düşük olduğu anlamına gelir.

 

  • Orta tonlar , tayfın ortasındakilerdir ve ne karanlık ne de açık. Bu renkler sönük veya biraz mat görünebilir, ancak gözleri yormaz. Pastel renkler kadar cilveli, parlak renkler kadar baskın veya koyu renkler kadar dramatik değiller. Örnekler mavi gri, şeftali, adaçayı veya saman sarısı olabilir.

 

  • Bazı Koyu tonlar arasında siyah, kömür grisi, lacivert, koyu orman yeşili ve koyu menekşe bulunur. Karanlık dış cepheler, güzel yeşilliklerle çevrili evler için mükemmeldir. Tonlardaki zıtlıklar, evinizi öne çıkarmanın kesin yoludur. Bunlar kaçınılmaz solma nedeniyle en popüler dış renkler olmasa da, koyu renkler sofistike, zarif, modern ve sinirlidir. Koyu renk şeması biraz fazla görünüyorsa, ön kapınızı koyu bir renge boyamayı düşünün.

 

Adım 2

Evinize bakın ve onun kişiliğini ve çevresini not edin! Öne çıkarmak istediğiniz ilginç mimari özellikleriniz var mı? Elinizde tuttuğunuz mevcut taş veya tuğla var mı? Çok renkli bitkileriniz ve çalılıklarınız var mı? Peki ya çatınızın rengi? Bu malzemenin altında yatan renklerle çalışmayı düşünün ve çatışacak olanlardan uzak durun.

Temel renkler tam olarak nedir? Kırmızı, sarı ve mavi olmak üzere üç ana rengimiz var. Diğer tüm renkler, birlikte karıştırılanların kombinasyonlarıdır. Ton, rengin içindeki siyah veya beyaz miktarıyla ilgilidir. Diyelim ki yukarıdaki resimdeki gibi kaş taşlı bir eviniz var. Taşın kahverengi olarak çıkarken siyah, ten rengi ve krem ​​gibi bir avuç renkten oluştuğunu görebilirsiniz. Bunlar, renklerin altında yatan malzemeler olarak kabul edilecektir. Bunu bilerek, zaten mevcut malzemenizi mükemmel bir şekilde tamamlamak için aradığınız tonla renkleri çekebilirsiniz.

Birbiriyle çatışacak bazı renk örnekleri şunlardır: Kırmızı ve mor. Kahverengi ve bordo. Kahverengi ve Siyah. Turuncu ve Mor. Mavi ve yeşil. Buna güzel bir örnek, yeşil alt tonlu kahverengi bir çatınız varsa evinizi maviye boyamaktan uzak durmalısınız!

Aşama 3

Bu noktada, evinizin mevcut malzeme içerisinde beğendiğiniz ve çekildiğinin altında yatan renkler varsa, kararınız buradan oldukça kolay olmalıdır. Önceden onaylanmış renklere sahip bir planınız varsa, aradığınız doğru tonlara sahip bir şema arayın ve ardından renkleri olabildiğince yakından eşleştirin.

Bu adımda hala kaybolursanız endişelenmeyin. Biraz araştırma yap! Boya renk şemalarınıza bakın ve ilham almak için Pinterest veya Google’a göz atın. Evinizin stiline göre “çiftlik tarzı ev dış cephesi” veya “Eski dönem evin dış cephesi” gibi ifadeler aramayı deneyin. “Açık ev dış cepheleri” veya “Karanlık dış cephe evler” gibi arama terimlerini de deneyebilirsiniz.

4. Adım:

Sonunda bir veya iki renk şemasını daralttınız. Şimdi numune alma zamanı! Renginizin, renk çipinde gördüğünüzden bir ton daha açık görünmesini bekleyin. Boya , doğal ışığa maruz kaldığında daha açık görünme eğilimindedir. Numunelerinizi boyarken, evin çeşitli yerlerinde yapın ve gerçek rengini görebilmeniz için gün içinde farklı zamanlarda onlara bakın.

Bir sıva eviniz varsa, doku küçük girintilerde gölgeler oluşturduğundan boya biraz daha koyu görünebilir. Eviniz hem sıva hem de dış cephe kaplamasından yapılmışsa, onları aynı renge boyamayı düşünün. Doku ve hafif ton farkı dış derinliğinizi verecektir.

Doğal ışık ile de daha fazla renk gelir. Bu örnekleri boyadığınızda, altta yatan renklerin çoğunu görebileceksiniz. Gri daha mor veya mavi görünebilir. Tan biraz daha turuncu görünebilir. Renkleri seçerken bunu aklınızda bulundurun ve bu renklerin ortaya çıkmasından endişe ediyorsanız, aynı renk ailesinde daha açık bir ton tercih edin.

Bir sürü farklı renk boyamaya başlamadan önce renklerinizi daraltana kadar beklemeye çalışın. Örnekler, en çok neyi sevdiğinizi görmek için bir düzine farklı rengi boyamak yerine, bir rengi daraltmanız gerekir. Numune kutuları 10$’a yakın çalışıyor ve sonuçta büyük bir para israfı oluyor.

Görsel bir insansanız ve evde bir sürü renk görmek istiyorsanız, marka boyaları kullanmayı deneyin . Bu uygulama, evinizin bir fotoğrafını yüklemenize ve onu başka bir renge boyanmış olarak görmenize olanak tanır.

Adım 5:

Kararınızı verin!

Bildiğiniz ve sevdiğiniz renklere ve tonlara sadık kalın ve tavsiyeye ihtiyacınız olursa, Dış Cephe Ticari ve Konut Boyama‘daki arkadaşlarınız size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır!

5/5 - (13 votes)

Yorum yapın

Boyacı Ustası