2021 İç Mekan Boya Renk Trendleri

2020, en azından söylemek gerekirse, bir hız treni yolculuğu oldu! Küresel salgın, ev sahiplerine evlerinde çalışmak için değerli zamanlarını ödüllendirdi. 2021 boya rengi trendleri, şu anda insanlarda neyin yankı uyandırdığını gösteriyor. Ve bu, toprak tonlarının yanı sıra çoğunlukla sakinleştirici renkler. Ve tabii ki, orada da birkaç sürpriz var. 2021 boya rengi trendleri şaşırtıcı bir şekilde çok koyu renklerden sakinleştirici renklere geçti. Öyleyse, 2021 için iç mekan boya renk trendlerini inceleyelim !

2021 İç Mekan Boya Renk Trendleri

 

Benjamin Moore Yılın Rengi 

Benjamin Moore’un 2021 yılı için seçtiği yılın rengi için tam olarak takdir edebileceğimiz bir şey varsa, kesinlikle o “rahatlatıcı” ve “dengeli” hisleri getirir. Mavi ve yeşilin uyum yaratan rengin adıdır ve bu trend boya rengini gördüğünüzde, gerçekten yardım edemezsiniz ama mavi ve yeşilin mükemmel karışımını görürsünüz.

Yine de Mavi ve yeşil hakkında neredeyse sessiz ve sessiz bir şey var. Benjamin Moore’un da tanımladığı gibi, “doğal uyum yaratan ilgi çekici bir orta tondur”. Bu Benjamin Moore Yılın Rengini gelecek yıl her yerde oturma odalarında, yatak odalarında ve tuvaletlerde görebiliriz!

2021 İç Mekan Boya Renk Trendleri

Sherwin Williams 2021 Yılın Rengi Urbane Bronze

Huzur ve topraklama duygusu aramaktan bahseden Sherwin Williams, Urbane Bronze ile 2021 için Yılın Rengi seçimiyle karşınızda . “Rahatlık” soluyan bir “sıcaklık” duygusunun yanı sıra “toprağa yakın bir huzur” olarak tanımlanan bu renk, aynı zamanda inanılmaz nötr bir iç boya rengi.

Bronz ile neredeyse koyu bir yosun yeşili arasındaki diyarı saran koyu bir kahverengi arıyorsanız, bu yıl hayatınıza ekleyeceğiniz iç mekan boya rengi trendiniz budur. Bu iç boya rengini oturma odalarında, yemek odalarında hayal edebiliriz ve hatta mutfak dolaplarında da çok modern ve eşsiz görünür !

2021 İç Mekan Boya Renk Trendleri

 

Dulux’un 2021 yılı Brave Ground rengi

2021’de iç mekan boya renk trendleri için her şeyi dünyaya ve bizi iyi hissettiren her şeyi geri getiriyoruz. Bu nedenle Dulux’teki boya uzmanları yılın 2021 rengi olarak Brave Ground’u seçti  . Bazı ışıklarda neredeyse yeşil gibi görünen sıcak ve topraksı bir bej.

Genel olarak, bu nötr boya rengi trendi seçimi, daha parlak ve açık renklerle harika görünüyor. Doğal ahşaplarla mutfak ve yemek odalarında bile çalışır. Bu iç mekan boya rengi trendi, istediğiniz kadar minimal yapılabilirken, bir alanın rahat, rahat ve güvenli hissetmesini sağlar. Şu anda tam olarak aradığımız şey bu!

2021 İç Mekan Boya Renk Trendleri 2021 İç Mekan Boya Renk Trendleri

 

2021 için diğer iç mekan boya renk trendleri

2021’de bulacağınız diğer trend boya renkleri altındır. Dış Cephe çok koyu olmayan bir güzel altın tonu. 2021 için iç mekan boya renk trendleri açısından gerçekten altın fikrinin içindeyseniz, Bu iç boya rengi biraz daha cesur ve doygun.

Açık maviler aynı zamanda 2021 iç mekan boya renk trendlerinin bir parçası. Deniz  mavisi ipuçlarıyla güzel bir açık mavi istiyorsanız. Dahası, biraz daha derin bir şey istiyorsanız,  bir başka havalı iç mekan boya rengi seçimi. Bir yatak odasında, tuvalet odasında veya oturma odasında güzelce çalışır .

Toprak tonları, uyum ve basitlik hakkında nasıl konuştuğumuzu düşündüğümüzde, yeşiller de bu 2021 sezonunda geri döndü. Dulux’ten  , 2021 iç mekan renk trendlerinde olduğu gibi, cesurlığın sofistike bir pect patlamasıdır!

Son olarak, herkesin dikkatini çeken zengin bir eski kırmızı renginde canlı bir mücevher tonunun bir örneğidir.

 

Rate this post

Yorum yapın

Boyacı Ustası